Bowie
Модератори: Djigit, Rigor Mortis
-
Bowie
Здравейте на всички, попадна ми едно желязо, та въпроса ми е какво да направя от него? Да го оставя така в оригиналния вид или да дам на някой да го преправи? Приемам всякакви идеи, предполагам е било някакъв щик. Лично аз си мислех само една нова дръжка да му сложа и да го оставя така но е прекалено масивно и едва ли някога ще мога да го ползвам. Дебелината му е 6мм,доста е тежко и масивно. Двустранно е заточен.
-
Re: Bowie
Да бях, ама незнам как
-
Да се надявам, че ще стане
-
Със сигурност не е било щик. Може да му сложиш чирени, може да го преправиш- както решиш.
Аз не бих се занимавал, това е някаква самоделка от незнайна стомана с убийствена липса на естетически качества.
За дизайна да не споменавам- нож, пък заточен като кама...
Ако беше мое бих го изхвърлил, но това е мое мнение.
Дано не те разочаровам с този пост- кофти е някой да ти попари ентусиазма...
Аз не бих се занимавал, това е някаква самоделка от незнайна стомана с убийствена липса на естетически качества.
Дано не те разочаровам с този пост- кофти е някой да ти попари ентусиазма...
Напоследък ме преследват умни мисли, но аз съм по-бръз... 

Със сигурност не е било щик. Може да му сложиш чирени, може да го преправиш- както решиш.
Дано не те разочаровам с този пост- кофти е някой да ти попари ентусиазма.. Нали знаеш какво е казал Радой Ралин Горе,долу така беше. Как ме мъчи всеки ден тоз въпрос трагичен,хем да бъда откровен,хем и симпатичен
.
Дано не те разочаровам с този пост- кофти е някой да ти попари ентусиазма.. Нали знаеш какво е казал Радой Ралин Горе,долу така беше. Как ме мъчи всеки ден тоз въпрос трагичен,хем да бъда откровен,хем и симпатичен

-
Тва с хвърлянето ми е ясно, но все пак някой се е трудил за него не е паднало от небето. Било е щик даже има някакви изтрити букви по него.