Дилема за ATS SUPER EDGE 3-LINDER
Модератори: Djigit, Rigor Mortis
Дилема за ATS SUPER EDGE 3-LINDER
Реших да посъбера малко пари..и аз като мъжете да си купя що годе приличен нож...и ето ти дилема....(ножа ще се ползва за лов и риболов....палатки и т.н)....това ми казаха за свястно....ATS 34 Super Edge 3-на LINDER.Моля някои които го има ,а не само теоретично го познава от нета да каже някоя дума...защото цената не е малка за моите възможностти...(3 месеца оттделям)...и те така моля за коментари:)
Re: Дилема за ATS SUPER EDGE 3-LINDER
Страшно удобна ръкохватка, стига ръката ти да не е много голяма. Невъзможно никакво приплъзване с мръсна, мокра или омазнена ръка.
Острието е доста дебело скосено и не е от най добрите резачи. Силата му е другаде. Затова са серия от три ножа.

Снимката е от нета.
Събереш ли ги и трите, друго не ти трябва.

Острието е доста дебело скосено и не е от най добрите резачи. Силата му е другаде. Затова са серия от три ножа.

Снимката е от нета.
Имам го от доста време.Също и Двойката модела.Мога да кажа само добри думи.Невероятна Жапанска стомана.Държи страхотен ряз дълго време.Удобна ,ергономична дръжка.Не се хлъзга почти при никакви условия.Не съм забелязал да и ма склонности към ръждясване.За разсфасоване на месо,риба и дране се справя чудесно.Като минуси малко ми дебелее острието и при често вадене,слагане в канията търка се дръжката на ножа и се късат конците на ухото на канията.Проблема се решава със залепяне на парче кожа върху проблемния участък.Като послеслов имам и други ножки (и по-скъпи от въпросния) някога ако се наложи и реша да се разделям с ножовете двойката и тройката на суперейджа ще ги продам последни.И последно огледай се и за втора ръка такъв.Ще са с по-добра цена от в Сокола успехbumbal написа:Реших да посъбера малко пари..и аз като мъжете да си купя що годе приличен нож...и ето ти дилема....(ножа ще се ползва за лов и риболов....палатки и т.н)....това ми казаха за свястно....ATS 34 Super Edge 3-на LINDER.Моля някои които го има ,а не само теоретично го познава от нета да каже някоя дума...защото цената не е малка за моите възможностти...(3 месеца оттделям)...и те така моля за коментари:)

nemezis написа:Имам го от доста време.Също и Двойката модела.Мога да кажа само добри думи.Невероятна Жапанска стомана.Държи страхотен ряз дълго време.Удобна ,ергономична дръжка.Не се хлъзга почти при никакви условия.Не съм забелязал да и ма склонности към ръждясване.За разсфасоване на месо,риба и дране се справя чудесно.Като минуси малко ми дебелее острието и при често вадене,слагане в канията търка се дръжката на ножа и се късат конците на ухото на канията.Проблема се решава със залепяне на парче кожа върху проблемния участък.Като послеслов имам и други ножки (и по-скъпи от въпросния) някога ако се наложи и реша да се разделям с ножовете двойката и тройката на суперейджа ще ги продам последни.И последно огледай се и за втора ръка такъв.Ще са с по-добра цена от в Сокола успехbumbal написа:Реших да посъбера малко пари..и аз като мъжете да си купя що годе приличен нож...и ето ти дилема....(ножа ще се ползва за лов и риболов....палатки и т.н)....това ми казаха за свястно....ATS 34 Super Edge 3-на LINDER.Моля някои които го има ,а не само теоретично го познава от нета да каже някоя дума...защото цената не е малка за моите възможностти...(3 месеца оттделям)...и те така моля за коментари:)

kirilov13 написа:Страшно удобна ръкохватка, стига ръката ти да не е много голяма. Невъзможно никакво приплъзване с мръсна, мокра или омазнена ръка.![]()
Снимката е от нета.
В Сокола тройката в момента я няма налична.
Имал съм тройката и както казах не е перфектен резач.
Бих предпочел двойката. (лично мнение)
Имал съм тройката и както казах не е перфектен резач.
Бих предпочел двойката. (лично мнение)
bumbal написа:nemezis написа:Имам го от доста време.Също и Двойката модела.Мога да кажа само добри думи.Невероятна Жапанска стомана.Държи страхотен ряз дълго време.Удобна ,ергономична дръжка.Не се хлъзга почти при никакви условия.Не съм забелязал да и ма склонности към ръждясване.За разсфасоване на месо,риба и дране се справя чудесно.Като минуси малко ми дебелее острието и при често вадене,слагане в канията търка се дръжката на ножа и се късат конците на ухото на канията.Проблема се решава със залепяне на парче кожа върху проблемния участък.Като послеслов имам и други ножки (и по-скъпи от въпросния) някога ако се наложи и реша да се разделям с ножовете двойката и тройката на суперейджа ще ги продам последни.И последно огледай се и за втора ръка такъв.Ще са с по-добра цена от в Сокола успехbumbal написа:Реших да посъбера малко пари..и аз като мъжете да си купя що годе приличен нож...и ето ти дилема....(ножа ще се ползва за лов и риболов....палатки и т.н)....това ми казаха за свястно....ATS 34 Super Edge 3-на LINDER.Моля някои които го има ,а не само теоретично го познава от нета да каже някоя дума...защото цената не е малка за моите възможностти...(3 месеца оттделям)...и те така моля за коментари:)
Благодаря за изчерпателните и позитивни отговори..само за протокола--цена в СОКОЛА 225--ЛАМИА-250,34...в
чрд беше 269 и т.н...с 2 думи в сокола ...и е поръчан
в началото на февруари ще има доставка...мисля за покупка на 1и2 по нататък...късмет на всички:)
чрд беше 269 и т.н...с 2 думи в сокола ...и е поръчан

Имам 2-ката от доста години!
1.2379 определено ми харесва повече!(но се явават петънца, макар,че не лесно)
1.2379 определено ми харесва повече!(но се явават петънца, макар,че не лесно)
За дейностите които мислиш да го ползваш, според мен 2-ката е по- добър вариант, по фино скосен и реже доста добре!