Починал е колегата Bradley
Модератори: Djigit, Rigor Mortis
Починал е колегата Bradley
Току- що разбрах от другия форум...на 32 години!
Мир на праха му!
memberlist.php?mode=viewprofile&u=594
Мир на праха му!
memberlist.php?mode=viewprofile&u=594
Напоследък ме преследват умни мисли, но аз съм по-бръз... 

Re: Починал е колегата Bradley
Ужас! Това е огромна загуба за цялата общност. Знаеш ли какво се случило?
Жалко! Мир на праха му.
- gospodarski
Ужасно!
Съболезнования на близките и всички от форума, които са го познавали!
Това е голяма загуба за форума!
Не го познавам и никога не съм го срещал лично, но много харесвах темите му и описанията на различните видове камъни, качествата им, приложенията при различните стомани...
Винаги беше готов да даде съвет и да помогне с енциклопедичните си знания по тези теми. Гледал съм много от клиповете му в Ютуб и може да се каже, че от него съм се учил да точа нож. Или поне НАИСТИНА да точа нож! Даже обмислях да го поканя на по бира и да обменим малко мнения на живо. Но човек предполага, Господ разполага! Закъснях завинаги!
Предлагам тези, които са го познавали да кажат по нещо хубаво за него в тази тема.
В крайна сметка човек живее в спомените на хората, които са го познавали!
Мир на праха му!

Съболезнования на близките и всички от форума, които са го познавали!
Това е голяма загуба за форума!
Не го познавам и никога не съм го срещал лично, но много харесвах темите му и описанията на различните видове камъни, качествата им, приложенията при различните стомани...
Винаги беше готов да даде съвет и да помогне с енциклопедичните си знания по тези теми. Гледал съм много от клиповете му в Ютуб и може да се каже, че от него съм се учил да точа нож. Или поне НАИСТИНА да точа нож! Даже обмислях да го поканя на по бира и да обменим малко мнения на живо. Но човек предполага, Господ разполага! Закъснях завинаги!
Предлагам тези, които са го познавали да кажат по нещо хубаво за него в тази тема.
Мир на праха му!

Когато погледнеш към Витоша ти иде да цитираш Вазов. Когато се обърнеш към София ти иде да цитираш Стоичков... (цитат от Аламинут)
Беше 2009 година, ходих на една сбирка на другия форум, той първи ме посрещна и заговори, не помня какво точно си говорихме, но като цяло беше доста, от него понаучих тънкости за заточването, в което с годините той много напредна и насочи доста хора по лесния път с готова информация, смъртта му е загуба за ножарската общност в България определено. Понякога сме се джафкали с него, но все свързано с хобито и различните възгледи на различните хора спрямо ножовете. Бог да го прости!gospodarski написа: ↑08 Дек 2020, 18:26.........
Мир на праха му!
![]()
ТРЪН В ОКОТО, ДУПКА В ДЖОБА - ТОВА ЩЕ ОТНЕСЕШ С ТЕБЕ В ГРОБА..........
Мир на праха му.
Лека му пръст, много тъжна новина.
Лека му пръст. Голяма загуба за ножарската общност.
Ще ми липсват постовете и клиповете му. Каквото и да напиша ще е клише. Дано там, където е сега, да намери това, което желае душата му.
Ще купя днес специално една бира, да сипя малко в саксията на цветето. За него.
Ще купя днес специално една бира, да сипя малко в саксията на цветето. За него.
Бог да го прости !!! Изгубихме много добри хора !!!
- RAZORBLADE
- Обратна връзка:
Стефан беше свеж въздух в нашите среди. Взимал съм от него камъни за работилницата ми. Гледал съм не един клип за камъни и заточване в канала му. Страхотен ентусиазъм имаше в него. Не само това загубихме. Да си отидеш млад е трагедия за всички. Бог да помага на семейството му, близките и приятелката му в този тежък момент.
Още един повод за да си набием в главите, че трябва да се носи маска и да се пазим взаимно.
Още един повод за да си набием в главите, че трябва да се носи маска и да се пазим взаимно.
Акълът в главата идва бавно и болезнено. Много е вероятно въобще да не се появи. Тогава ти остава само болката..........
http://nikovknives.com/

http://nikovknives.com/

Мир на праха му..
КОЙТО ПИЕ ВОДКА НЯМА ГЛИСТИ
КОЙ НЕ ПИЕ ВОДКА Е ГОВЕДО
КОЙ НЕ ПИЕ ВОДКА Е ГОВЕДО
Бог да го прости, съболезнования на близките и роднинините, мир на праха му!
Да се надяваме, че е на по- добро място, но на нас ще ни липсва много. Рядко ерудиран,коректен и отзивчив човек. Не сме се срещали лично, но сме кореспондирали на личния и ми е давал ценни съвети и напътствия. Отиде си един истински ножоман и точилар, да отсипем за него по едно!
Да се надяваме, че е на по- добро място, но на нас ще ни липсва много. Рядко ерудиран,коректен и отзивчив човек. Не сме се срещали лично, но сме кореспондирали на личния и ми е давал ценни съвети и напътствия. Отиде си един истински ножоман и точилар, да отсипем за него по едно!
Бог да прости!
Не го познавах лично, но дистанционно научих толкова много от него. Съдейки по това какво казват за него хората, които са го познавали - чудесен човек е бил. Поредната загуба в рамките на тая странна година.
Рядко влизам във форума да гледам изумителните неща на майсторите тук, благодарение на които дължа 9/10 от всичко, колкото и малко да е, което знам по ножарството. Ето че си е отишъл още един.
За пореден път се убеждавам, че споделянето оставя спомен за людете по-ярък, по-топъл, по-человешки.
Пазете се по-здрави, по-разумни и по-хора.
Не го познавах лично, но дистанционно научих толкова много от него. Съдейки по това какво казват за него хората, които са го познавали - чудесен човек е бил. Поредната загуба в рамките на тая странна година.
Рядко влизам във форума да гледам изумителните неща на майсторите тук, благодарение на които дължа 9/10 от всичко, колкото и малко да е, което знам по ножарството. Ето че си е отишъл още един.
За пореден път се убеждавам, че споделянето оставя спомен за людете по-ярък, по-топъл, по-человешки.
Пазете се по-здрави, по-разумни и по-хора.
pedo mellon a minno
Бог да го прости!
Познавам го само задочно, но съм получавал много ценни съвети от него, винаги беше отзивчив и гледаше да помогне.
Познавам го само задочно, но съм получавал много ценни съвети от него, винаги беше отзивчив и гледаше да помогне.