Хиляди благодарности на Дзверо за елшата! Честно казано не очаквах такава талпа. Човека не взе парички за дървото, въпреки молбата ми. Нищо, всичко се връща.
Димчо, в Еконт са сбъркали една цифра в телефона ми и затова се е получила разминавката в следствие горкото дръвче беше мухлясало в плика.
Благодаря отново!
"Всеки го влече чуждата материа и материално деба."
Гледай сега, между 1 и 7 ли съм в тая класация? Може ли тъй. То ако има в тоя форум някой, на когото да е помагано повече от мен, здраве му кажи. Благодаря на всички ви тук!
Обаче: Голямо благодаря на M.G задето ми запали главата с ножовете, задето я подклажда с материали, задето и ТО им прави на тия стоманени чудеса въпреки полуграмотното ми геометризиране с пилата. За съветите да не говорим - няма как да го оценя!
Благодаря приятелю
Заради Русский регистр сега имам една година за детоксикация (водка, силистренски гроздови и сливови ужасии и разни червени неща в бутилки...). Никакво в близко време!
Здравейте !
Искам да благодаря на колегата с ник kampf ! За съжаление не запомних името му, а май и не се представих, но ми беше лудница на главата.
Благодаря му, че ме изтърпя, че отговори изчерпателно и честно на всичките въпроси които бълвах и че е има все още положително настроени хора като него (което се оказа рядко на чаршията).
П.П. Поздрави от студента с анкетите
Момци тука е мястото и времето да се ПОХВАЛЯ. И да кажа едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на колегите и приятели, Петър Петракиев и Антон Маринов.Днес ме изненадаха със ето тази красота.
Острието нарочно не е на мястото си понеже ще го правя аз( най-вероятно от дамаск). Но и това е идеята на Пепи.Бях му споменал, че още не съм правил сгъвайка и той-хоп, ето ти да си направиш.Още веднъж Благодаря ви момчета.
Тая тема колко я търсих преди месец. Що не съм я намерил, незнам.
Много големи благодарности от мен към Илиян (Ильо Димитров). Той си знае за какво, дано до края на лятото да започна и да използвам придобивката.