Отиде си Сачмо.
Модератори: Djigit, Rigor Mortis
Re: Отиде си Сачмо.
Лека му пръст!
"Здравей, Христо!
Вчера ме изписаха от болницата - пак лежах за антибиотична терапия - скъсах се от бактериални инфекции. ..Нали оперативната ми рана я оставиха незатворена, и сега през нея само мишки дето не минават..
Та на въпроса - не съм те забравил, ще ти го пратя заедно с камилския пищял веднага след Коледа - нали ще има 1-2 работни дни.А ако искаш - от 10.01.2016 ще съм за 2-3 дни в Сф, мога и лично да ти го донеса, щото ще пътувам с кола.
Със здраве! "
Това е последното, което ми писа този голям човек и приятел, така и не се видяхме - поклон!
Вчера ме изписаха от болницата - пак лежах за антибиотична терапия - скъсах се от бактериални инфекции. ..Нали оперативната ми рана я оставиха незатворена, и сега през нея само мишки дето не минават..
Та на въпроса - не съм те забравил, ще ти го пратя заедно с камилския пищял веднага след Коледа - нали ще има 1-2 работни дни.А ако искаш - от 10.01.2016 ще съм за 2-3 дни в Сф, мога и лично да ти го донеса, щото ще пътувам с кола.
Със здраве! "
Това е последното, което ми писа този голям човек и приятел, така и не се видяхме - поклон!
„Слънчевата светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака.“
Поклон Бай Сачмо!
Поклон Бай Сачмо!
Лека му пръст!
-
Почивай в мир бай Сачмо.
Току що разбрах и сякаш нещо се срути в мен.Разплаках се като малко дете.Голям човек беше (и Е) и голямо вдъхновение са нещата излезли из под ръцете му.Чувствам се все едно с него си отиде и част от мен.Ще помня вечно работата му,коментарите му тук, шеговития му характер.Жалко само, че така и не сколосахме да се видим на живо...нищо Бай Сачмо ще се видим от другата страна.
Лека Ти пръст, светла Ти памет и знай, че винаги ще бъдеш в сърцата ни.
Лека Ти пръст, светла Ти памет и знай, че винаги ще бъдеш в сърцата ни.
Ars longa, vita brevis.
Светла му памет на Бате Петьо.
Почивай в мир, Бат' Петре.
"На скеитборд не можеш да внимаваш,мой човек."Едно хлапе
Re: Последно сбогом Сачмо.
... нямам думи ...
Нека почива в мир.
Нека почива в мир.
НЯМА ВЛАСТ НАД ОНАЯ ГЛАВА ЩО Е ГОТОВА ДА СЕ ОТДЕЛИ ОТ РАМЕНЕТЕ СИ. Хр.Ботев
"Knívleysur maður er lívleysur maður" - Ферьорска мъдрост
Превод: Човек без нож, е човек без душа
Няма "фили" и "фоби", има хора и боклуци.
"Knívleysur maður er lívleysur maður" - Ферьорска мъдрост
Превод: Човек без нож, е човек без душа
Няма "фили" и "фоби", има хора и боклуци.
Потвърдих си мнението - Хубавите хора си отиват рано. Дано това да е доказателството, че отиват на по - хубаво място.
Почивай в мир "Дедо" Са4мо
Почивай в мир "Дедо" Са4мо
mrspasov
За съжаление съвсем на скоро успях да се запозная лице в лице с този голям човек . Въпреки съвсем за малко , остави силно впечатление в мен ! Сега думите нямат голямо значение . Моите съболезнования на близките !
Почивай в мир , Майсторе !
Почивай в мир , Майсторе !
Не вземай живота твърде на сериозно, жив от него няма да се измъкнеш !
-
Бог да го прости.