Мдам... както обикновено ще се окаже, че нормалните хора около 40 са рокаджии, поройници и цицомани - в което не виждам нищо лошо язе лично. На въпросите конкретно - pagan, black, death, thrash, grind и кат са разчуствам малко хеви - предимно Manowar зарад жената и дето Ерик Адамс пя химна, и Iron Maiden щото Нашия Жоржи е бил треньор по фектовка на Брус Дикинсън...
За снимките нещо не става са ъплоудвам директно от скрипта на форума... Ще пробвам по тия фрий сайтове. Ма не вдявам що такова любопитство - явно е заради камиона - стана случайно преди 7 години, вече се бях залежал по бюрата дейба...

Тва е едни филтри за Filter Forge дет "програмигам", много яки текстури дигитални... поне за мен са яки де, щото е автоматизиран процес, а досега не съм намерил някой или нещо да прави нещо подобно... 4 години застой

Тва едни 3д неща...

боди арт с аерографа... 6 месеца всяка седмица по 2-3 каси бира, 2007г.

Семоа-та преди да лъсна кубето и преди жената да изхвърли некои другаре из малката, но спретната инак, кухня

гипсова отливка на "Моцарт" (така го кръстихме случайно, дока се учех на силиконови отливки)

проба на хляб като градивен материал... много перспективен, после си купих и духалка за горещ ваздох

И на художествената фотография съм маниак - не че ми се отдава, но ме кефи яко! На моделката снимката и хареса, ма като и казах кво значи точно, и си глътна граматиката... (тя испанка, тука такива неща не праят твърде много, хем не е забранено от ГЕРБ още)
Въобще сори за спама, ма сами си го изпросихте, иначе имам няколко харда с фотосесии, еърбръш експерименти, всякакви неща дет не мога да открия кат пирографиите дет не ви вълнуват в ножарска перспектива, и квото се сетите - всеки има, знам, ма мене не ми пука да показвам хахах
Ми наздраве, основно го напусках тва, ако има и други да са запалени по някоя тема, аз редовно обменям челен опит с всякакви благи люде. И пия бири и др. къде наживо, къде по жицата - и викам наздраве!