Продуктова фотография - Николов

Модератори: Djigit, Rigor Mortis

Съобщение
Автор
bbs_volk
Мнения: 98
Регистриран на: 01 Юни 2012, 22:35
Местоположение: Благоевград/Лом

Продуктова фотография - Николов

#1 Мнение от bbs_volk » 08 Ное 2019, 23:43

Здравейте колеги. Преди всичко искам да отбележа че съм попитал Razorblade преди да пусна темата.

Произвеждам и продавам кожени аксесоари и поради нездравото си влечение към ножовете специализирам в кании за сгъваеми ножове. Както много занаятчии и аз се затруднявах със снимките на продуктите. Мъчих се с наличните смартфони, пробвах с взета назаем "сапунерка" (малките любителски фотоапарати) и нещата понякога се получаваха, но повечето пъти не бях доволен. Когато започнаха да ми потръгват продажбите събрах пари и купих DSLR, след това започнах да купувам и различни обективи. Отделих доста време да се науча как да получавам резултатите които искам. Подобрих нивото на снимките и продажбите се увеличиха осезаемо. Винаги съм имал влечение към фотографията и от известно време се замислям дали да започна да се занимавам професионално.

Във този форум членуват много хора които освен ножове правят и други неща. Повечето от тях целят да продават произведеното. Някои от тях се затрудняват с направата на добри снимки. А добрите снимки продават продуктите.

В тази връзка искам да предложа на потребителите тук услугите си. Идеята ми е - за всеки първата фотосесия на един или два продукта с по няколко кадъра е безплатна. Хем клиентите ще преценят ставам ли, хем аз ще натрупам някакъв опит и ще ми помогне в решението дали наистина искам да премина от хоби към професия. Ето условията, за да е ясно и прозрачно всичко и да няма сърдити :
- Първа фотосесия на един или два продукта с по няколко кадъра (броя на кадрите е в зависимост от типа продукт и нуждите) е безплатна. Ако и двете страни останат доволни ще се договаряме за бъдещи проекти.
- Продукта не е задължително да е нож, може да е почти всичко което правите и/или продавате
- първи записал се е първи и по право, освен ако не получа 100 запитвания няма да откажа на никого, но ще трябва да се изчаквате. Като начало ще приемам по 1, максимум двама седмично. Записването става в темата, просто напишете че ще се възползвате. След това ми пишете на лично какъв е продукта/продуктите и имате ли предпочитания как да бъде заснет.
- намирам се в Благоевград, продуктите се изпращат до мен и връщат за ваша сметка от избрана от вас куриерска фирма.
- ще се старая да съм бърз в изпълнението, но за да имам достатъчно време да направя нещо добро (и да дочакам добро време ако ще се снима навън) срока ще е 5 до 10 дни.

За друго не се сещам, ако нещо съм пропуснал - питайте. Предпочитам контакт на лично съобщение във форума, влизам всеки ден, но ако държите да се чуем - номера ми е нула 88 три 4девет 44 десет - Дейвис. Сега ето малко снимки, всичките са на мой продукти и всичките са правени от мен.


Изображение


Изображение


Изображение


Изображение


Изображение


Изображение


Изображение


Изображение


Изображение


Изображение

Публикувай отговор