Снимки валяло при мен, но времето не стига.
Двата коментара които си струва да се направят относно БМ 710 от Д2 и FK А1 ще ги постна под снимките.
P.С. в близките дни или седмици няма да се появавям, така че ако има някой въпроси нека се въоръжи с малко търпение.

Д2 на BM много бързо ръждясва ако не е с покритие. За три дни носене в джоба из гората при влажно и мъгливо време и му избиха няколко петна ръжда(не тъмните петна, които са заченки на ръжда, ами истинска ръжда) без изобщо да се усетя. А уж го бърсах. Едното петно направо си беше дълбоко. Иначе реже добре.Ако би трябвало отново да си купувам ножа, бих го купил на всяка цена с черното покритие.
Царят А1 също си има недъг. Даже много неприятен. Материала на дръжката му е по различен от на моделите F1 и S1 и при натискане с палеца по гуменият гард и той се отлепя от клина почти 1,5мм. Там влиза вода, която оставя под гумата с дни. Рано или късно стоманата там започва да ръждясва. 7 или 8 А1 съм разглеждал обстойно и при всички е така. Съвета ми тук е да отворите процепа и да накапете вътре лепило. Аз така направих и цепнатината се капсулира. F1 и S1 не страдат от това заболяване.

Айде Наздраве!