Ясене , искам от М390 -за 100 лвRAZORBLADE написа:Момчета, занемял съм. Прабългарска кама бурмалия и нож от rwl34 за 50лв. Хвала!

Модератори: Djigit, Rigor Mortis
Ясене , искам от М390 -за 100 лвRAZORBLADE написа:Момчета, занемял съм. Прабългарска кама бурмалия и нож от rwl34 за 50лв. Хвала!
Напротив. Трябва да се коментира и то не само тук. Трябва да се споменава по социалните мрежи, по други форуми и седенки и т.н. По този начин след време някой аджамия като види клипа и рече да провери за сайт с "произведенията" на човека, чичко Гогле ще му изкара най-отгоре това, което сме писали ние.dido написа:Аз пък си мисля, че много време и внимане му отделихте, не го заслужава...
Напротив, ако някой има нещо ново да каже, трябва да се каже, но от първо лице. Да се повтаря едно и също нещо като ехо и да се раздува темата мисля че е излишно. Така стойностните мнения само ще загубят тежест и ще се размият покрай пълнежа.Vall66 написа:И какво да подминаваме с раболепно мълчание?!...Напротив, гласност трябва да се знае кое е истина и кое лъжа!
Гаден,долен лъжекрадец.Vall66 написа:Как се нарича човек който краде и лъже?
За тази цветуща кания идеше реч:RAZORBLADE написа:Интересно каква е била "творбата"?