Ножове от Danaeca
Модератори: Djigit, Rigor Mortis
Правила на форума
Въф форума "Вижте какво и как направих!" се показват галерии със снимки на ръчно направени ножове, дръжки, кании и всякакви аксесоари за ножове от членове на форума. Покажете какво сте направили тук!
Не използвайте прекалено голям брой изображения, както и не публикувайте прекалено големи изображения, отнемащи много време за да се заредят.
Такива са изображенията по-големи от 200kb и размер по-голям от 600x600. Ако все пак се налага да въведете такова изображение, публикувайте го като линк!!!
Въф форума "Вижте какво и как направих!" се показват галерии със снимки на ръчно направени ножове, дръжки, кании и всякакви аксесоари за ножове от членове на форума. Покажете какво сте направили тук!

Не използвайте прекалено голям брой изображения, както и не публикувайте прекалено големи изображения, отнемащи много време за да се заредят.
Такива са изображенията по-големи от 200kb и размер по-голям от 600x600. Ако все пак се налага да въведете такова изображение, публикувайте го като линк!!!
Re: Ножове от Danaeca
Много харни. Цар на роги и копита.
Защо не пробваш с релефно ецване и последваща оксидация. Така много трудно се вижда дамаска.
Върха!!! 

Много красива мозайка на камата. Браво, Жоре.
- gospodarski
Страхотна работа, а шарката все едно за тази форма е измислена! Браво! 

Когато погледнеш към Витоша ти иде да цитираш Вазов. Когато се обърнеш към София ти иде да цитираш Стоичков... (цитат от Аламинут)
Страшно много ми харесват.

Ножа както винаги е супер, в типичния стил. Ама тоя ангренаж за фон малко...
С ролка, комплект беше
Не ми се търсеше нещо за фон

Не ми се търсеше нещо за фон

Реклама Баце.
Взима летни надбавки.
Взима летни надбавки.