Модератори: Djigit, Rigor Mortis
Чудесни гащи! Хем по мярка, хем дискретни, хем - пипнати! ..как беше..: СИТЕН ТИЙ БОДА!dido написа:Моя убавец веке си има гащи.....не са много арни, ма все пак гащи.Да не оди голичко завалийката.![]()
Е добре де нали си поспрял да бижутерстваш!?woody написа: Родопите................. Утре, утре е заминаването
Този според мен е за филетиране.za6o написа:Все си мисля, че касапският нож трябва да е с гард т.к. ще се мушка с него.
+1za6o написа:Все си мисля, че касапският нож трябва да е с гард т.к. ще се мушка с него.
Сега е момента да се завещаешwoody написа:Никакви източни Родопи, никакви камъни! Отивам на яз. Широка поляна. 1500 м. надморска височина. Максимални дневни температури 25 гр. Иглолистна растителност и фиорди като в Норвегия. В момента всичко цъфти.![]()
Колкото до ножето....... Правил съм го по чертеж. Толкова по въпроса за гарда.... Не че не си позволих някои "подобрения" де.
Ето как си личи кой е пипал. Съгласен съм с теб Дидо. Освен това в касаплъка няма никакво мушкане, освен коленето, но с такъв нож ще му отрежеш главата на хайванина... Мушкане има само в креватаdido написа:Най-добре е каесапския нож да няма гард.Практиката го е доказала, друг е въпроса, че длъшак ми се види.За нормално ползване повече от 18 санти острие не е удобно, златната среда е около 16-17 максимум, но всичко си е индивидуално.
Мишо ножа е трепач, точно таквизи ги харесвам.