мозаячни пинове, топчета
Модератори: Djigit, Rigor Mortis
Правила на форума
Въф форума "Вижте какво и как направих!" се показват галерии със снимки на ръчно направени ножове, дръжки, кании и всякакви аксесоари за ножове от членове на форума. Покажете какво сте направили тук!
Не използвайте прекалено голям брой изображения, както и не публикувайте прекалено големи изображения, отнемащи много време за да се заредят.
Такива са изображенията по-големи от 200kb и размер по-голям от 600x600. Ако все пак се налага да въведете такова изображение, публикувайте го като линк!!!
Въф форума "Вижте какво и как направих!" се показват галерии със снимки на ръчно направени ножове, дръжки, кании и всякакви аксесоари за ножове от членове на форума. Покажете какво сте направили тук!

Не използвайте прекалено голям брой изображения, както и не публикувайте прекалено големи изображения, отнемащи много време за да се заредят.
Такива са изображенията по-големи от 200kb и размер по-голям от 600x600. Ако все пак се налага да въведете такова изображение, публикувайте го като линк!!!
- marincheshki
Re: мозаячни пинове, топчета
Смотрите наш Danaec о том, что честь находится здесь 

Ако искаш да победиш целия свят, победи самият себе си.
- RAZORBLADE
- Обратна връзка:
Здраствуй, Сват, приветствия из наший форум . Скажи больше для твои изделия. Размери, варианти, металлов, которые использованный для изработка мозаечние пини, цены.
Акълът в главата идва бавно и болезнено. Много е вероятно въобще да не се появи. Тогава ти остава само болката..........
http://nikovknives.com/

http://nikovknives.com/

Добре дошъл и от мен. 80% разбиране ти стигат.
Горе долу и аз толкова разбирам по руските форуми, но да пиша на руски си е мъка. Затова и повече гледам. 

Пътечка към сайта ми:............... http://www.mk-jewel.com/index-bg.html[/url]
Ок. А не забанят?RAZORBLADE написа: Скажи больше для твои изделия. Размери, варианти, металлов, которые использованный для изработка мозаечние пини, цены.
Вниманию модераторов - тема не для продаж. Просто поговорить.
На вниманието на модераторите - темата не е за продан. Просто говори.
Я изготавливаю пины. Сам. Руками. Размеры: диаметр от 3 до 9 мм. Длина обычно 180 мм, но часть 120 и 150 мм.
Мозаичные и темлячные.
Направих щифтове. Сам. Ръце. Размери: диаметър от 3 до 9 мм. Дължината обикновено е 180 mm, но някои от 120 и 150 мм.
Мозайка и дупката.

[/quote]
Материали: тръба от неръждаема стомана и месинг, и пълнене - мед, медни сплави, неръждаема стомана.
Чудесна работа, СВАТ! Едни от най-красивите пинове, които съм виждал. Дано да имаш успех с продажбата им тук (всъщност и на мен ще ми е много интересно как са като цени и доставка).
Извинявай, че пиша на български, но руският ми е по-ужасен от ножовете (тъща ми е от Харкiв, но във форума пиша сам)
Извинявай, че пиша на български, но руският ми е по-ужасен от ножовете (тъща ми е от Харкiв, но във форума пиша сам)

pedo mellon a minno
А тук има и отделна тема за продажби: http://knivesbg.com/forum/viewforum.php?f=32CBAT написа: Ок. А не забанят?
pedo mellon a minno
Теще привет! Я тоже живу в Харькове.gandalf написа: (тъща ми е от Харкiв, но във форума пиша сам)
По ценам. Сейчас переписываюсь с вашим онлайн-магазином на предмет дистрибьюции.
В пятницу вышлю ему образцы. Если договоримся, торговать будет он. Если нет - я буду торговать.
Браво!
Евала, аферим, машала, ашколсун!
пп. Ползвах преводача, ама май обърках езика... Да живеят международните отношения!
Евала, аферим, машала, ашколсун!
пп. Ползвах преводача, ама май обърках езика... Да живеят международните отношения!
Изделия от кожа. Камшици, бижута, калъфи, аксесоари...
Какво виждаш се определя от това колко знаеш.
Какво виждаш се определя от това колко знаеш.
Материали: тръба от неръждаема стомана и месинг, и пълнене - мед, медни сплави, неръждаема стомана.[/quote]CBAT написа:Ок. А не забанят?RAZORBLADE написа: Скажи больше для твои изделия. Размери, варианти, металлов, которые использованный для изработка мозаечние пини, цены.
Вниманию модераторов - тема не для продаж. Просто поговорить.
На вниманието на модераторите - темата не е за продан. Просто говори.
Я изготавливаю пины. Сам. Руками. Размеры: диаметр от 3 до 9 мм. Длина обычно 180 мм, но часть 120 и 150 мм.
Мозаичные и темлячные.
Направих щифтове. Сам. Ръце. Размери: диаметър от 3 до 9 мм. Дължината обикновено е 180 mm, но някои от 120 и 150 мм.
Мозайка и дупката.
![]()
пустить их на продажу
должны выяснить, как их получить
mrspasov
Някои няма ли да се нагърби с превод в ефир? 

- marincheshki
Всичко, че върти около приветствия с добре дошъл
и подканяне човека да пусне обява. Те тва е 

Ако искаш да победиш целия свят, победи самият себе си.
да,аз дадох линка на CBAT, тои искаше да продава пинове и в БГ
според мен с представител тук в БГ ще е по лесно и за това дадох и някои и друг линк към такива саитове
ако се разберат ще се чуе, ако пък не незнам
CBAT я написал свайо име,а ти що написал мастер
според мен с представител тук в БГ ще е по лесно и за това дадох и някои и друг линк към такива саитове

ако се разберат ще се чуе, ако пък не незнам
CBAT я написал свайо име,а ти що написал мастер

Здравствуй CBAT и еще- добро пожаловать на наш форум
Ну, нечего сказать - очень хорошие пины , тщательно выполненым !
Желаю успешная торговля здесь.

Ну, нечего сказать - очень хорошие пины , тщательно выполненым !
Желаю успешная торговля здесь.