Нож и кания
Модератори: Djigit, Rigor Mortis
Правила на форума
Въф форума "Вижте какво и как направих!" се показват галерии със снимки на ръчно направени ножове, дръжки, кании и всякакви аксесоари за ножове от членове на форума. Покажете какво сте направили тук!
Не използвайте прекалено голям брой изображения, както и не публикувайте прекалено големи изображения, отнемащи много време за да се заредят.
Такива са изображенията по-големи от 200kb и размер по-голям от 600x600. Ако все пак се налага да въведете такова изображение, публикувайте го като линк!!!
Въф форума "Вижте какво и как направих!" се показват галерии със снимки на ръчно направени ножове, дръжки, кании и всякакви аксесоари за ножове от членове на форума. Покажете какво сте направили тук!

Не използвайте прекалено голям брой изображения, както и не публикувайте прекалено големи изображения, отнемащи много време за да се заредят.
Такива са изображенията по-големи от 200kb и размер по-голям от 600x600. Ако все пак се налага да въведете такова изображение, публикувайте го като линк!!!
Re: Нож и кания
Страхотен е 

Така монтиран чирена и само на каноконлит да е, няма да мръдне. Прекрасен нож. 

Прототипа е трепач. 

Пътечка към сайта ми:............... http://www.mk-jewel.com/index-bg.html[/url]
Страхотно изпълнение както винаги.Стои ми малко затворен .Сякаш малко рано заключва....Може би защото го сравних с предпоследния...
- ilio dimitrov
Благодаря ви колеги!
При тая форма на фолдъра ако направя заключването малко по нагоре, се чупи линията на гърба и става буквално безформено.
Така или иначе промених визията на проекта.За мен беше по важно да видя механизма как ще се държи така,както е занитен.И там една промяна ще направя и мисля ,че най- накрая ще се получи това,което търся.
При тая форма на фолдъра ако направя заключването малко по нагоре, се чупи линията на гърба и става буквално безформено.
Така или иначе промених визията на проекта.За мен беше по важно да видя механизма как ще се държи така,както е занитен.И там една промяна ще направя и мисля ,че най- накрая ще се получи това,което търся.

Визията на ножа е супер ,а съм сигурен че следващите ще ги направиш още по добри.
- ilio dimitrov
Slipjoint folder
стомана - S110V HRC63
чирени - стаб.клен

стомана - S110V HRC63
чирени - стаб.клен

Хлъц .....
- ilio dimitrov
Lock back folder със стомана S110V и мамутче:

- ilio dimitrov
Мвого са ти пецизни работите, просто радост за окото.
Ювелийрна изработка 

- ilio dimitrov
Една ножка ,която сте виждали вече:
Damasteel и слонова кост:

Damasteel и слонова кост:

- ilio dimitrov
И още една стара:
Damasteel и мамутски зъб ,гравюра от Тянко Иванов!

Damasteel и мамутски зъб ,гравюра от Тянко Иванов!

УНИКАЛНО!!!!
Скоро няма ли да видим и твоя гравюра?

Скоро няма ли да видим и твоя гравюра?