Бивол
Модератори: Djigit, Rigor Mortis
Правила на форума
Въф форума "Вижте какво и как направих!" се показват галерии със снимки на ръчно направени ножове, дръжки, кании и всякакви аксесоари за ножове от членове на форума. Покажете какво сте направили тук!
Не използвайте прекалено голям брой изображения, както и не публикувайте прекалено големи изображения, отнемащи много време за да се заредят.
Такива са изображенията по-големи от 200kb и размер по-голям от 600x600. Ако все пак се налага да въведете такова изображение, публикувайте го като линк!!!
Въф форума "Вижте какво и как направих!" се показват галерии със снимки на ръчно направени ножове, дръжки, кании и всякакви аксесоари за ножове от членове на форума. Покажете какво сте направили тук!

Не използвайте прекалено голям брой изображения, както и не публикувайте прекалено големи изображения, отнемащи много време за да се заредят.
Такива са изображенията по-големи от 200kb и размер по-голям от 600x600. Ако все пак се налага да въведете такова изображение, публикувайте го като линк!!!
Re: Бивол
Даа, наистина много чисто и прецизно изпъление. Канията ако беше черна щеше още по-добре да изглежда.
- RAZORBLADE
- Обратна връзка:
Страхотен е. Де да има повече такива жени да правят такива подаръци.
Акълът в главата идва бавно и болезнено. Много е вероятно въобще да не се появи. Тогава ти остава само болката..........
http://nikovknives.com/

http://nikovknives.com/

-

Нищо не бих променил по тоз нож!
МОЯТ ЛЪК - Българският форум за лъкове от естествени материали
Traditional Bulgarian Knives - Фейсбук страница за традиционни български ножове
Balkan Knives Bazaar - Балканска група за търговия на ножове!
Traditional Bulgarian Knives - Фейсбук страница за традиционни български ножове
Balkan Knives Bazaar - Балканска група за търговия на ножове!
Дано момъка знае или поне се научи скоропостижно как да го ползва тоз арен инструмент - нагледал съм се на авджии с арни ножове, които не знаят как да ги ползуват...
Ти, научен ли се роди? Аман от менторство!!!Bradley написа:Дано момъка знае или поне се научи скоропостижно как да го ползва тоз арен инструмент - нагледал съм се на авджии с арни ножове, които не знаят как да ги ползуват...
Аз бих казал - дано момъка да е жив и здрав и да ползва тази красота и да се радва на девойката, която му е доставила радостта, пък ако се похаби ножът, да е жив и здрав и да си поръча и ползва още по-харен нож.
П.П. Аз показах на мойта жена кви подаръци правят хорските жени, но....не не само, че не ме огря, а и жената каза, че отдавна не съм момък и ме прати нагхуй, плюс тва некви помади не съм бил купил деваааааа

Дзверо , завидно красив нож си изработил !!!
Да си жив и здрав !!Пия за твое здраве !!!
Дано момъка излезе читав!!Абе Милене , какво ти трябваше да закачаш жена си ?!?!? Най-много да си изкараш непредвидени разходи и мърморене !!

Дано момъка излезе читав!!Абе Милене , какво ти трябваше да закачаш жена си ?!?!? Най-много да си изкараш непредвидени разходи и мърморене !!

Ааааа, не така, ти знаеш ли какви неща показват в Ютуб, а??? Ти къде мислиш, че сме се нагледали на тия неща?Милен написа:Ти, научен ли се роди? Аман от менторство!!!..............Bradley написа:Дано момъка знае или поне се научи скоропостижно как да го ползва тоз арен инструмент - нагледал съм се на авджии с арни ножове, които не знаят как да ги ползуват...

djack написа:Ааааа, не така, ти знаеш ли какви неща показват в Ютуб, а??? Ти къде мислиш, че сме се нагледали на тия неща?Милен написа:Ти, научен ли се роди? Аман от менторство!!!..............Bradley написа:Дано момъка знае или поне се научи скоропостижно как да го ползва тоз арен инструмент - нагледал съм се на авджии с арни ножове, които не знаят как да ги ползуват...![]()
![]()

А нЕма нужда! Да 'земе па да прояви нЕква иницятива да звънне на нЕкой майстор да те изненада и да разбере к'ви пари даваш за ножове. Споделянето със скъпата е нож с две остриета. Информационна завеса и т'ва е! Твърдя го от опит.Милен написа:П.П. Аз показах на мойта жена кви подаръци правят хорските жени...

п.п. Моля да ме извините за офтопика.

"Всеки го влече чуждата материа и материално деба."

Милене, значи остана без подарък на празника!?Милен написа:...
П.П. Аз показах на мойта жена кви подаръци правят хорските жени, но....не не само, че не ме огря, а и жената каза, че отдавна не съм момък и ме прати нагхуй, плюс тва некви помади не съм бил купил девааааааУж осми март е днес, но времето е ветровито и студено...
Опита, знанията, мъдростта идват с възрастта,
при повечето хора възрастта идва сама
при повечето хора възрастта идва сама