Първо, няма да търпя подобни от рода ,, Името на фирмата не е случайно,, не виждам какво те дразни а и какво интересува !Djigit написа:На мен пък изобщо не ми допада вече това плагиатстване на 95% от модел на даден майстор. Особено когато не се споменава името му, и най- вече когато е с цел печалба! Това за мен си е кражба на интелектуална собственост. Айде да се вземе идея от тук от там, всичко го правят, но 1 към 1 и то не веднъж... Явно името на фирмата не е случайно. Изгубихте ме като какъвто и да било (потенциален клиент, човек който би могъл да ви препоръча и т.н.) !
Второ, при половината от тук правещите и показващи ножове майстори съм виждал копирани модели, ама си трая нали?!
Трето, за разлика от много други аз не робувам на имена и марки, не ме интересуват. Правя това което на мен ми харесва. Що си мисли някой, че когато изработя някой модел мисълта ми е дали ще се продава.
Тези модели съм ги започнал от преди няколко месеца, имам други в проект които също работя отдавна но не съм показал. Ако идеята ми беше да ги продавам на всяка цена, щях да побързам да ги завърша и пусна в производство. Е да, но това няма как да докажа. Хората около мен знаят само.
И четвърто какво толкова има в един нож, висша технология и месеци интелектуален труд ли, че то откакто свят светува ножа изпълнява една функция, ръцете ни са еднакви на всички.
Каруцата на дядо беше същата като и на съседа независимо, че я правили различни майстори. Пък никога не съм чул да има препирня за това

Помня обаче, че казваше - каруцата си върви нищо че кучетата лаят. А наздраве

п.с. Не смятам да продължавам спора, казах какво мисля.