Скримшоу
Модератори: Djigit, Rigor Mortis
Правила на форума
Въф форума "Вижте какво и как направих!" се показват галерии със снимки на ръчно направени ножове, дръжки, кании и всякакви аксесоари за ножове от членове на форума. Покажете какво сте направили тук!
Не използвайте прекалено голям брой изображения, както и не публикувайте прекалено големи изображения, отнемащи много време за да се заредят.
Такива са изображенията по-големи от 200kb и размер по-голям от 600x600. Ако все пак се налага да въведете такова изображение, публикувайте го като линк!!!
Въф форума "Вижте какво и как направих!" се показват галерии със снимки на ръчно направени ножове, дръжки, кании и всякакви аксесоари за ножове от членове на форума. Покажете какво сте направили тук!

Не използвайте прекалено голям брой изображения, както и не публикувайте прекалено големи изображения, отнемащи много време за да се заредят.
Такива са изображенията по-големи от 200kb и размер по-голям от 600x600. Ако все пак се налага да въведете такова изображение, публикувайте го като линк!!!
Re: Скримшоу

Тянко, ти не си човек...Майстор си!

- anmarinov
- Обратна връзка:
Ехеее!!!
Че си ми на далеко да ти на стискам ръцете. Майсторска работа!!!

Хубава творба
И не говоря само за скрийма !

Ехааа
Браво!!!

Може ли да се заям? 

"-Да помниш, че езикът на мъжа е като ножа – трябва да излиза от канията само да върши работа, а не за играчка. Щото е остър и може да се порежеш."
-
- Обратна връзка:
МожеAgarvaen написа:Може ли да се заям?

Брех, как така липсва дежурната реплика?: "...много хубаво, но става само за витрината.."
Тянко, респект. Ти си знаеш..
Тянко, респект. Ти си знаеш..
Ще прощаваш, ама в момента в който го зърнах, веднага го познах. Ама на секундата.
Това не е никакъв келтски войн. Това е джуджето ковач, в чиято работилница беше изкован "Саблезъба". Сигурен съм, защото съм го виждал многократно... зад клепачите си.
Няма усмихнати или намигащи емотикончета, няма майтап. Да ми окапе брадата ако лъжа!
Поздравления за попадението.
Това не е никакъв келтски войн. Това е джуджето ковач, в чиято работилница беше изкован "Саблезъба". Сигурен съм, защото съм го виждал многократно... зад клепачите си.
Няма усмихнати или намигащи емотикончета, няма майтап. Да ми окапе брадата ако лъжа!
Поздравления за попадението.

Пътечка към сайта ми:............... http://www.mk-jewel.com/index-bg.html[/url]
Мишо е прав.
Верно на джуджето мяза.
Не че съм го виждал де
Уникално изпълнение.
Верно на джуджето мяза.
Не че съм го виждал де

Уникално изпълнение.
"На скеитборд не можеш да внимаваш,мой човек."Едно хлапе