Стефан Чаков
Модератори: Djigit, Rigor Mortis
Правила на форума
Въф форума "Вижте какво и как направих!" се показват галерии със снимки на ръчно направени ножове, дръжки, кании и всякакви аксесоари за ножове от членове на форума. Покажете какво сте направили тук!
Не използвайте прекалено голям брой изображения, както и не публикувайте прекалено големи изображения, отнемащи много време за да се заредят.
Такива са изображенията по-големи от 200kb и размер по-голям от 600x600. Ако все пак се налага да въведете такова изображение, публикувайте го като линк!!!
Въф форума "Вижте какво и как направих!" се показват галерии със снимки на ръчно направени ножове, дръжки, кании и всякакви аксесоари за ножове от членове на форума. Покажете какво сте направили тук!

Не използвайте прекалено голям брой изображения, както и не публикувайте прекалено големи изображения, отнемащи много време за да се заредят.
Такива са изображенията по-големи от 200kb и размер по-голям от 600x600. Ако все пак се налага да въведете такова изображение, публикувайте го като линк!!!
-
Re: Стефан Чаков
Здравейте!
Някой може ли да ми каже как да се свържа със Стефан Чаков или направо ако му има номера да даде?
Благодаря!
Някой може ли да ми каже как да се свържа със Стефан Чаков или направо ако му има номера да даде?
Благодаря!
- Wolven path forge
- Обратна връзка:
Аз не съм мързелив, аз съм енергоспестяващ!
За контакт: 0877 687 955 (Viber и WhatsApp)
За контакт: 0877 687 955 (Viber и WhatsApp)
-
Благодаря!
-

Страхотна симетрия! Поздравления!

-

Много те слушат ръцете, Стефане, но и усет имаш не по-малко.
Жив и здрав да си още дълги години и дано имаш достойни заместници!
Жив и здрав да си още дълги години и дано имаш достойни заместници!

Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание. Стивън Хокинг
Внимавай, като се бориш с враговете си, да не заприличаш на тях!
Внимавай, като се бориш с враговете си, да не заприличаш на тях!
Супер са бих искал едно,много радват