Иван Чиков
Модератори: Djigit, Rigor Mortis
Правила на форума
Въф форума "Вижте какво и как направих!" се показват галерии със снимки на ръчно направени ножове, дръжки, кании и всякакви аксесоари за ножове от членове на форума. Покажете какво сте направили тук!
Не използвайте прекалено голям брой изображения, както и не публикувайте прекалено големи изображения, отнемащи много време за да се заредят.
Такива са изображенията по-големи от 200kb и размер по-голям от 600x600. Ако все пак се налага да въведете такова изображение, публикувайте го като линк!!!
Въф форума "Вижте какво и как направих!" се показват галерии със снимки на ръчно направени ножове, дръжки, кании и всякакви аксесоари за ножове от членове на форума. Покажете какво сте направили тук!

Не използвайте прекалено голям брой изображения, както и не публикувайте прекалено големи изображения, отнемащи много време за да се заредят.
Такива са изображенията по-големи от 200kb и размер по-голям от 600x600. Ако все пак се налага да въведете такова изображение, публикувайте го като линк!!!
Re: Иван Чиков
Много е красив! Дано някой ден и аз да мога да правя такива красоти! А може ли да ми кажете от какви видове дърво е направена дръжката?
Благодаря ти! Това в средата е стабилизирана черна топола. А това в краищата вече съм забравил от какво е защото съм го купувал преди години. Мисля че е американски клен.
А направата не е нещо по сложно. Просто прилагаш повече старание и се получава. Е естествено опита който се получава по добре след всеки следващ нож ми помага.
Действай смело. Не се отказвай лесно. И при мен има не успешни опити но като не ги виждаш мислиш, че ги няма.

Пожелавам ти да правиш дори и по красиви от моите! Успех!
Топола никой не може да стабилизира както трябва в БГ.
Те и тук много хора "могат" 

Супер е, само финиша...но явно е модерно напоследък да е така. 

Напоследък ме преследват умни мисли, но аз съм по-бръз... 

Колега,тези хубави неща,които правиш заслужават едни други стомани.Лично мнение.Продължавай да ни радваш с работата си.