С дебелините изобщо нямаше мърдане, Кала, защото перушината на орлето трябваше да остане недокосната Питай ме как съм ги търкал разделителите.kalinux написа:Според мен с чойл и малко по-тънка дръжка в областта на гарда, щеше да е по-добре.

Модератори: Djigit, Rigor Mortis
С дебелините изобщо нямаше мърдане, Кала, защото перушината на орлето трябваше да остане недокосната Питай ме как съм ги търкал разделителите.kalinux написа:Според мен с чойл и малко по-тънка дръжка в областта на гарда, щеше да е по-добре.
Не че съм много разбирач,но този дамаск става вече много скучен-много труд за нищо/мое мнение?/Мисля че едно острие от Д2 например,по ще му ходи на таз дръжка?vlastelin написа:Седи малко като безимена пакистанска мекица, толкова съм свикнал да гледам формата на остриетата ти че бих я познал, но какво знаят другите...
+1VesKoz написа:На живо е много по-красив! Браво, Мишо!
Борка, честно казано доста време и аз такива чувства питаех към изкуственяцете. Пък от пластмасите, винаги ми се е повръщало. Освен ако не предизвикат... онова там за цукалото, знаеш.BorisPetrov написа:Бат Мишо...
Бе да те питам... Това ножле нямаше ли да стане по-добре с избелен еленов рог?
Ножа като форма и всичко ми харесва, ама мисълта, че е смесено дърво с пластмаса в дръжката винаги ме е бутало към то ръба на скалата... Направо ми иде да скоча и да се утепя бързо и безболезнено като видя красив нож с естествено и изкуствено. Някво вътрешно противоречие поражда...