Правила на форума
Въф форума "Вижте какво и как направих!" се показват галерии със снимки на ръчно направени ножове, дръжки, кании и всякакви аксесоари за ножове от членове на форума. Покажете какво сте направили тук!
Не използвайте прекалено голям брой изображения, както и не публикувайте прекалено големи изображения, отнемащи много време за да се заредят.
Такива са изображенията по-големи от 200kb и размер по-голям от 600x600. Ако все пак се налага да въведете такова изображение, публикувайте го като линк!!!
Следващите 2 ножа са от остриета на Данаеца. Вложката е 1.2519.
Първият е с острие 115х34х6мм и дръжка 130мм. Материалите са стаб. рог от лос и стаб.ам.клен, неръждавейка за гарда и тапата. Канията е с кожа от питон.
Този е уникален! Много хармоничен нож! Страхотна визия и пропорции! Поздравления!
И на мен от последните този най ми хареса,цветовете на дамаска и на коста от лос са почти едни и същи страхотна комбинация
Острието е от Евгений Добрин с дължина около 120мм. Дръжката е направена от мамутска бивна и ам.клен. Канията е с лице от крокодилска кожа. За първи път пробвам нещо ново по нея като технология. Затова съм пуснал повече снимки. На мен ми харесва много.
Още един нож с мозайка на Евгени Добрин. Дължина на острието 135мм. Дръжката е със стабилизирани мамутски зъб и бивна и стабилизиран северен елен. Канията е с кожа от есетра.