Първо т.д. една врата и един прозорец - 1х1 м. самата работилница е 3,1х3,5 м. - днес я мерих, мислих я за по голяма. Около 20 машини задвижвани от електричество, монофазен ток.
Като за начало първото селфи на един кифладжия:

М
Модератори: Djigit, Rigor Mortis
След тоя коментар аз няма да си показвам "работилницата" , че удар ша получитеdjack написа:И как аджеба, излизат тия ми ти ножове, от тая "кочина"??? ...........
Като знам от клиповете в Ютуб, загниващите капиталистчета с каква техника и работилници (лаборатории) разполагат........... свалям ви шапка!![]()
djack написа:И как аджеба, излизат тия ми ти ножове, от тая "кочина"??? ...........
Като знам от клиповете в Ютуб, загниващите капиталистчета с каква техника и работилници (лаборатории) разполагат........... свалям ви шапка!![]()
tinko написа:Твоя го знам.Се кат дода си в съседния, с масата
.
Аре не се стеснявайте, покажете, все нещо може да се крадне.
Митев написа:tinko написа:Твоя го знам.Се кат дода си в съседния, с масата
.
Аре не се стеснявайте, покажете, все нещо може да се крадне.Ми аз там си шия каниите
![]()
Планът е там, срещу музиката, да има едно диванче с маса. Зад него има една малка ниша, която е пригодена за кухненски бокс. Там ще влязат хладилника и скарата.RAZORBLADE написа:Киро, то нема кво да подреждаш там, бе, то празно.