Лов за ловци
Модератори: Djigit, Rigor Mortis
- marincheshki
Лов за ловци
Тъй като форума е ножарски-ножомански, а раздела е "Сред природата", едно от предназначенията на ножа сред природата е лова. Нека в тази тема всеки ловец-ножоман да споделя своите ловни слуки, премеждия, ловни сезони, опазване на популацията и хранене на дивеча.

Ако искаш да победиш целия свят, победи самият себе си.
Re: Лов за ловци
Хептен без патрони не може
,
,
и без машинки
,

за протокола-патрони №9,кръстачка,28гр.,самоделна направа,
-машинки-от 10W до 40W мохштност.

и без машинки

за протокола-патрони №9,кръстачка,28гр.,самоделна направа,
-машинки-от 10W до 40W мохштност.
huntersia
Саше, тоз всичкия ивентар за к`во служи бре?
Аре да не отварям и аз тевтеря, и да покажа отстреляните патки... първо требе да прикрия телефоните че ша земе бат' Сашо да се възползва... па старите обучени хиени са най-опасни
.

няма да навлизам в подробности, но ще кажа следното - обичам си стария очукан руски тек 12 кал.
обичам си вълнените наполеонки (който не е висял на чепата слива на нова година на 4/5-на км от с. Виево в Родопите не знае какво е студ)
обичам подкалибрените бренекета дето чичо прави - и на 50/60м не ме е страх да срелям (може и доктера да е причината
) по лисица...
викам догодина да стана законен ловец най-накрая - срам не срам...
обичам си вълнените наполеонки (който не е висял на чепата слива на нова година на 4/5-на км от с. Виево в Родопите не знае какво е студ)
обичам подкалибрените бренекета дето чичо прави - и на 50/60м не ме е страх да срелям (може и доктера да е причината

викам догодина да стана законен ловец най-накрая - срам не срам...
Идното са патрони,даге-за стрелянье,dido написа:Саше, тоз всичкия ивентар за к`во служи бре?
Другото са устройства ,озвучителни,за мамене на животни/грачиш му любовно или сос страст и мерак/и то се лъже и идва да ти каже:Добър вечер г-н Сашо.....и ако го можеш, го стреляш.
Друг е въпроса дали улучваш,ама пък нали и то трябва да има некъф шанс добичето....
Абе заповядай на откриването на сезоня!
huntersia
Ха-Ха-Ха - великоSashoA написа:Идното са патрони,даге-за стрелянье,dido написа:Саше, тоз всичкия ивентар за к`во служи бре?
грачиш му любовно или сос страст и мерак/и то се лъже и идва да ти каже:Добър вечер г-н Сашо.....

А аз се чуда защо няма пъдпъдъци а те отлитат за Ямбол.

Не се чуди,тези дни ще направя снимка на Фсички машинки,които съм направил.....тогава ще възмутя и Румънчетата....kiro.b написа:А аз се чуда защо няма пъдпъдъци а те отлитат за Ямбол.![]()
huntersia
Имаш ли с честотата на разгонен болгар на която кълват Рускини... или само за теб си ги пазиш?
Специално за тебе ще пратя на лични,чи само двамата да онождаме.....ама да не кажеш,че жената не те пуска....magnus написа:Имаш ли с честотата на разгонен болгар на която кълват Рускини... или само за теб си ги пазиш?

huntersia
,SashoA написа:Хептен без патрони не може
![]()
Това джепане само докато го наредиш, щеше да извапцаш някой нож

п.с. Честито за новата тема!
Последно промяна от нешо на 11 Авг 2012, 19:46, променено общо 1 път.
Моя е започнал вече. Първокурсничките студентки от селата са тук - я за записване, я за квартира... после кат' са поизучат и поскъпват деба, не знам защо, да каже човек че стават по-тесни - тцъ...

Сетне само събираш пръжки и смучеш мозък

ПС. Щом е ножарски форум по интерестната тема за ловците би била да кажем само с нож на лов . Праиш засада на мечката и и рипаш с някой финка

"Древние знали намного меньше нас, но гораздо больше понимали"