Ама грам сарказъм няма в това което съм написал-ако хвърленото е заради мойте думи

Модератори: Hof, Djigit, Rigor Mortis
Ама грам сарказъм няма в това което съм написал-ако хвърленото е заради мойте думи
Колега до колкото разбрах ти си обидил Александър Бельй (кой е той всички знаем ,но това няма значение важното че е гост) с репликата руска реч алабала и не върви да правиш каквито и да е укори точно в тази тема ,още по малко към Мишо ( woody).rosenmina написа: ↑19 Май 2019, 20:26Ти отделяш ли някой час дневно за консултации ? И Шоп ли си/че нещо такова ми се върти, поради редкото посещение на форума/? ИЗвинявам се, че туй е без връзка с Пленеръwoody написа: ↑19 Май 2019, 19:58Или пък по-можещите ще си отделят по някой час дневно за консултации и отговори на въпроси.
Струва ми се, че и още хора ще могат да споделят идеи, за да не бъде само Гената на топа на устата и да направим нещата както трябва следващия път. Струва ми се също, че тази среща е една от най-ценните ни придобиввки и не трябва да я засираме.![]()
У дома редовно идват хора и вратата е винаги отворена за всички най-паче за колеги и мераклии да се учат.Пари за питане и показване никога на никого не съм взел тъй като и старите майстори не са ми взели и един лев за да ме учат,материали и въглища има доволно и може да се работи кой колкото иска.Всеки който има интерес е добре дошъл.rosenmina написа: ↑19 Май 2019, 21:15Ама грам сарказъм няма в това което съм написал-ако хвърленото е заради мойте думиПросто питам дали някой дава платени акъли и практика. Съжалявам, ако не съм се изказал как си требе. В тая връзка да доизкажа каквото има- в сайта на еснафа има курсове по туй и онуй, но по ковачество няма. Питах Евгени, насочи към Николай/питал съм и други майстори-да се познаят
/. Да обобщя - питат ме разни познати: Къде мога да карам курс за това. И понеже поразрових и попитах, мога да кажа - никъде
Та в тази връзка го написах-може па да изкочи нейде някой дето прави курсове.
Не съм сигурен, че сме се разбрахме, не съм сигурен, че те разбрах, , не съм сигурен, че ме разбра, не съм сигурен, че съм обидил Бельий. Тъй, че млъквам да не стане още по голям МИСЪНДЪРСТЕНДИНГ !vesko написа: ↑19 Май 2019, 21:31Колега до колкото разбрах ти си обидил Александър Бельй (кой е той всички знаем ,но това няма значение важното че е гост) с репликата руска реч алабала и не върви да правиш каквито и да е укори точно в тази тема ,още по малко към Мишо ( woody).rosenmina написа: ↑19 Май 2019, 20:26Ти отделяш ли някой час дневно за консултации ? И Шоп ли си/че нещо такова ми се върти, поради редкото посещение на форума/? ИЗвинявам се, че туй е без връзка с Пленеръwoody написа: ↑19 Май 2019, 19:58Или пък по-можещите ще си отделят по някой час дневно за консултации и отговори на въпроси.
Струва ми се, че и още хора ще могат да споделят идеи, за да не бъде само Гената на топа на устата и да направим нещата както трябва следващия път. Струва ми се също, че тази среща е една от най-ценните ни придобиввки и не трябва да я засираме.![]()
Колега ако знаеше кой е той и колко е дал той на този форум нямаше да говориш глупости виж колко мнения има и ще ти стане ясно ,не съм сигурен но мисля че той има най много мнения. А тези мнения не са празни приказки.
Идеята му да има консултации в другия двор на пленера с график на всички майстори които изявят желание е много добра т.е. да отговарят на зададените им въпроси без конкретна тема .Аз лично при всеки един разговор Мишо научавам по нещо ново.
Добре. Благодаря, че някой все пак ме разбра. Това имам в предвид.