То и там бива. Ама се обърках, онова се казва Венеция. Останахме без жени с този Романс.marcinkov написа:Абсолютно не е публичния дом, той е до Била. Романса е между Теньова Къща и Сънрайз. Аз винаги бих предпочел Теньовата къща пред Романса.

Модератори: Hof, Djigit, Rigor Mortis
То и там бива. Ама се обърках, онова се казва Венеция. Останахме без жени с този Романс.marcinkov написа:Абсолютно не е публичния дом, той е до Била. Романса е между Теньова Къща и Сънрайз. Аз винаги бих предпочел Теньовата къща пред Романса.
Много " романтика " сте струпали по маситеDOBRINMS написа:http://dobrinms.snimka.bg/arts/romantic ... 1.35636862 Малко снимки от снощната ни романтична среща !Наздраве !!
Радвам се че вече си в къщи бай sa4mo и ще можем да се видим както винаги с теб и останалите, на обичайното мястоsa4mo написа:Фестивала сигурно ще го посетя...ама преди него ще е добре да се съберем нейде - Бате Гена ще е по Черноморието някъде след 5-6.08, а аз тази вечер се прибирам от Софето в Бс. Та дайте да обмислим кога да е...всъщност като се уточним с Гената, ама да ви предупредя все пак.
Със здраве!
Аз съм и за двете срещи, понеже не съм на работа по време и на двете, имаме да наваксваме за юли, а освен това бат Съчмо че почерпи два пъти.LIONSIO написа:И двете срещи остават значи... Има хора които са на работа по време на едната или другата.