Предложение за поръчка на кован форумен нож кулаклия.
Модератори: Hof, Djigit, Rigor Mortis
Re: Предложение за поръчка на кован форумен нож кулаклия.
Най накрая братя. Щастлив съм.
№ 4
Адреса е :
2700 Благоевград
Еконт - Пазара - До поискване
Александър Балабански
0888803467
С наложен платеж.
Благодаря
№ 4
Адреса е :
2700 Благоевград
Еконт - Пазара - До поискване
Александър Балабански
0888803467
С наложен платеж.
Благодаря
само колекционер
имаш лично съобщение
Акъл море - глава кофа. Не го побира!
Пичове, винаги съм си мислил ,че няма по-смотан нож от каракулака. Обаче видях вашия каракулак на живо и направо съм смаян .... Убийствено красив и ползвателен нож. Дидко се е постарал здраво и сега разбрах защо стават толкова бавно. Просто ги е изпипал докрай, Искрено ви завиждам 

- RAZORBLADE
- Обратна връзка:
Дидо, страшен е. И логото му лепне. Страхотен е.
Акълът в главата идва бавно и болезнено. Много е вероятно въобще да не се появи. Тогава ти остава само болката..........
http://nikovknives.com/

http://nikovknives.com/

Spyderco Tenacious
ZT0801 Rexford
Benchmade Torrent 890
ZT0801 Rexford
Benchmade Torrent 890
Вече писах, бройката е десет, имам 8 адреса на лични и един във темата. Това значи, че единадесети е късметлия. Мисля, че Борко е отказалия се. Ако до утре не потвърди, отпада.
Нали идеята е негова?????dido написа:Вече писах, бройката е десет, имам 8 адреса на лични и един във темата. Това значи, че единадесети е късметлия. Мисля, че Борко е отказалия се. Ако до утре не потвърди, отпада.
anubis написа:Дидо,ножовете са супер !!!! Но все пак напиши колко бройки са, за да ти пращат колегите адреси. А ако някой се откаже,мисля,че е най-коректно следващият по списък да го получи, а не колегите които не са в списъка....

Следващата 10-ка кога ще стане?
Може ли да си праща ме адресите на ЛС на Дидо или е рано,аз съм №18.
Рано е за адреси, по нова година трябва да има поне една дузина. В прочем разбрах, че еконт ще
почиват утре и събота така, че ги пращам във понеделник.
почиват утре и събота така, че ги пращам във понеделник.
Майсторе, разпрати ли първите 10 бройки?
"Няма власт над оная глава, която е готова да се отдели от плещите си в името на свободата и за благото на цялото човечество."
Хр. Ботев
Хр. Ботев
Пратил съм ги, утре са при вас. Както писах, пуснал съм ги без наложен, огледайте ги добре. Но се надявам да ви харесат. Всъщност само на колегата noty е със наложен, но ако прецени, че не му допада, си го прибирам.
И що без наложен платеж? Ние как ще плащаме?dido написа:Пратил съм ги, утре са при вас. Както писах, пуснал съм ги без наложен, огледайте ги добре. Но се надявам да ви харесат. Всъщност само на колегата noty е със наложен, но ако прецени, че не му допада, си го прибирам.

Ааааа,няма да го прибираш-директно го пращаш на мен,че аз съм на ред пък и ми се пада по закон(форумен) божиdido написа:Пратил съм ги, утре са при вас. Както писах, пуснал съм ги без наложен, огледайте ги добре. Но се надявам да ви харесат. Всъщност само на колегата noty е със наложен, но ако прецени, че не му допада, си го прибирам.

PS Кво ли пък на Noty да не му хареса???
Spyderco Tenacious
ZT0801 Rexford
Benchmade Torrent 890
ZT0801 Rexford
Benchmade Torrent 890