Предложение за поръчка на кован форумен нож кулаклия.
Модератори: Hof, Djigit, Rigor Mortis
Re: Предложение за поръчка на кован форумен нож кулаклия.
Ухааа-късмет за по-задните в списъка!
Стария вълк става за ташак на кучетата!
Заинтригуващо предложение от страна на Ачо.
"Няма власт над оная глава, която е готова да се отдели от плещите си в името на свободата и за благото на цялото човечество."
Хр. Ботев
Хр. Ботев
Пак казвам, от мен няма ядове, но всеки, които очаква кулак да напише какво точно иска.
Да не стане като сега, да се окаже, че някой иска като сегашния. Не че не мога му го направя, но нека да знам. Примерно 15 извити, другите прави и те така. Напред във темата когато писах, че е добре да са различни, това имах в предвид. Щото форумен, ама като не ми допада, какво от това?
Логото на форума може да се сложи на, които и да е кулак, но когато се сложи на ножа, които аз харесвам, тогава е моя. И тогава логото показва, че сме едно цяло, макар и различни, в което няма
нищо лошо. Дано успях да кажа как го разбирам...
Да не стане като сега, да се окаже, че някой иска като сегашния. Не че не мога му го направя, но нека да знам. Примерно 15 извити, другите прави и те така. Напред във темата когато писах, че е добре да са различни, това имах в предвид. Щото форумен, ама като не ми допада, какво от това?
Логото на форума може да се сложи на, които и да е кулак, но когато се сложи на ножа, които аз харесвам, тогава е моя. И тогава логото показва, че сме едно цяло, макар и различни, в което няма
нищо лошо. Дано успях да кажа как го разбирам...
Па море да е извит.
Аз също съм за извит.
- joro_livevg
Аз също съм за извит макар ,че съм 33 номер и съм съгласен с Ангел. 

Този кулак ми е вторият нож от Дидо, в момента очаквам трети. Майсторството му за мен е на високо ниво. Като така не бих се разделил с нож от него, единатвено бих го разменил. Ако някой от следващата десетка има желание да ми предостъпи реда си за да заявя извит да ми пише. Аз ще предоатъпя моя.Becko написа:И вторият е хубав, но лично на мен повече ми харесва модела с рекърв и гърбица.
Няма ли как да се направи, така че ножа да бъде като втория, но да има характерната извивка на кулаклията?
С ръка на сърце казвам, че и с този да си остана пак ще му се радвам. Факт!

"Няма власт над оная глава, която е готова да се отдели от плещите си в името на свободата и за благото на цялото човечество."
Хр. Ботев
Хр. Ботев
- servantesss
Ами така като гледам повечето сме за извити, за да не затрудняваме Дидо с 100 прищевки направо да ги извива останалите и готово
, пък останалите може да се бартеросваме, кой какво му харесва 

Ако някой иска прав да пише на лично, аз също бих чакал за извит.
Значи, ако някой е в списъка назад и иска прав кулак, аз съм готов веднага да му пратя моя, а аз ще чакам неговия ред за извит. Това е- пишете на лични.
Рундьо, Веско или някой друг, чакам да пишете
Аз вече си получих кулака и аз като теб имам желание да го разменя за такъв с извивка.Angel написа:Значи, ако някой е в списъка назад и иска прав кулак, аз съм готов веднага да му пратя моя, а аз ще чакам неговия ред за извит. Това е- пишете на лични.
Ако не се получи и на този му се и ще му се радвам

Хр. Ботев
Хр. Ботев
кулакът трябва да е извит!
„Слънчевата светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака.“
веднага купувам някой от правите. Лошото е че ме няма в списъка и няма как да се разменяме.
За 200 кинта го имашbatekrasi написа:веднага купувам някой от правите. Лошото е че ме няма в списъка и няма как да се разменяме.

Если человек идиот -это надолго