

Модератори: Djigit, Rigor Mortis
Да заради хамона,мисля че ще стане по красив така.Хамон също така се казва и вид испанска шунка.Така ще стане с " хамона по хамона"DIKISANA написа:Ще следя с интерес ...само един въпрос - защо ще се мъчиш да правиш зонова закалка , след като ножа е за рязане - т.е. няма да се удря/сече с него ? Или искаш хамон да изкараш ?
Даааа, и на мен ми е интересно - правих вече скосовете на няколко остриета на шмиргел и съм на път да се откажа от ножоделието - трудно, бавно, сложно, а си трепнал, а заминава скоса... Та ми е интересно ако има някаква хитра механизация на трудаpartisan написа:Моля дай снимка на шайбата с шкурката. Интересно е за хора като мен и теб - без гриндер.