Наложи се Ние да Ви търсим по молба на администратора на форума,а Вие най-нахално и арогантно затворихте телефона!
Няма да коментирам повече отношението Ви.
Телефонния ми номер е на разположение!
поздрави и

Модератори: vlastelin, Djigit, Rigor Mortis
Актуални са... ама няма файда. Два пъти ти звънях, първия път каза че ще ми звъннеш след 2мин и изобщо не се обади, втория път даже не си вдигна телефона. Как да си поръчам в такъв случай?leatherbg написа:Телефоните ми са актуални.........Сайта горе-дясно или в раздел "Контакти"
поздрави и успех
martin_yy написа:Актуални са... ама няма файда. Два пъти ти звънях, първия път каза че ще ми звъннеш след 2мин и изобщо не се обади, втория път даже не си вдигна телефона. Как да си поръчам в такъв случай?leatherbg написа:Телефоните ми са актуални.........Сайта горе-дясно или в раздел "Контакти"
поздрави и успех
Ето го и колегата 2-минутката......martin_yy написа:Актуални са... ама няма файда. Два пъти ти звънях, първия път каза че ще ми звъннеш след 2мин и изобщо не се обади, втория път даже не си вдигна телефона. Как да си поръчам в такъв случай?leatherbg написа:Телефоните ми са актуални.........Сайта горе-дясно или в раздел "Контакти"
поздрави и успех
Еми звъннах отново, но не ми вдигна и за това писах тук с надеждата да го видиш и да се сетиш.leatherbg написа: Ето го и колегата 2-минутката......
Еми звъннете отново колега и не спамете тук,моля!
Ами чухме се, само че беше от третия път... 5 часа след прословутите 2мин.leatherbg написа: И втория път се чухме,ако сте забравил,но бях много зает и помолих да се чуем по късно............
Вярно е, но то не беше и след 20мин, даже и след 2ч не беше... звънна ми след 5 часа и то защото ти досаждах повторно. Не мисли че само ти си зает, но не е това начина да се върши работа.leatherbg написа: Имаме и клиенти на място и се случва да не ви звънна след 2 минути....
Е казах, ама отстъпка нямаше... не че е важно, но ще го отбележа след като повдигаш въпроса.leatherbg написа: За колеги има отстъпка,моля кажете че сте от кнайвса ........