И резултатът от тях при подходяща обработка.
Продавам дървесина
Модератори: vlastelin, Djigit, Rigor Mortis
Правила на форума
Продавачите имат право само на една тема за съответните стоки. Темите на утвърдени продавачи с определени стоки ще бъдат със статус "Закачена тема" в горният край на форума. Единични продажби ще бъдат помествани като нормални теми и ще бъдат изчиствани след приключване на продажбата.
Продавачите имат право само на една тема за съответните стоки. Темите на утвърдени продавачи с определени стоки ще бъдат със статус "Закачена тема" в горният край на форума. Единични продажби ще бъдат помествани като нормални теми и ще бъдат изчиствани след приключване на продажбата.
Re: Продавам дървесина
Малко заготовки от акация.

Пълно обновяване. Стари заготовки.

Нови заготовки. Хибриди от американски клен със силно прогнили участъци на места или изцяло. В дълбочина може да има кухини, поради естеството на материала. Заготовките, които имат плътни участъци са стабилизирани без цвят. Само гнилите участъци са оцветявани.

Нови заготовки. Хибриди от американски клен със силно прогнили участъци на места или изцяло. В дълбочина може да има кухини, поради естеството на материала. Заготовките, които имат плътни участъци са стабилизирани без цвят. Само гнилите участъци са оцветявани.
Последните хибриди от тази серия. Моля прочете описанието от предния пост.

Нови акакции, всички заготовки са 100% използваеми и са с малко по-големи размери от обичайните.

Нови акакции, всички заготовки са 100% използваеми и са с малко по-големи размери от обичайните.
Добавям нови заготовки.
елша

гнила бреза

гнила елша

елша
гнила бреза
гнила елша
Налични + 3 нови (47,48 и 49)

Запазвам 48.
Гр.Казанлък офис еконт-манастира
0899 92 11 03 Христо Пеев
Гр.Казанлък офис еконт-манастира
0899 92 11 03 Христо Пеев
Ще пращам в четвъртък, моля запазвайте само в темата, че нямам възможност по друг начин.
Нови и стари трупчета след 15-ти. Хубави празници.
Американски клен и дясното гнила бреза.

Гнил американски клен

Елша

Чинар, наплив

Елша

Черница (ляво) и гнила върба

Чирени, калибровани машинно, някои от по-тънките са получили леко огъване, което не е фатално.
Американски клен

Алуминиева пита

Маслинов ясен, наплив, изключително рядко

Гнил американски клен
Елша
Чинар, наплив
Елша
Черница (ляво) и гнила върба
Чирени, калибровани машинно, някои от по-тънките са получили леко огъване, което не е фатално.
Американски клен
Алуминиева пита
Маслинов ясен, наплив, изключително рядко
57 - Чинар за мен Калине!
Съжалявам, опитвам се максимално бързо да обновявам наличните, само черния чинар остана.
-
Здрасти, изпрати ми номер 2 и 4
здравей,от аломинйевата пита имаш ли и 30 двата чирена ли са
Налична е питата, цената е за двата чирена.
Хибриди, повечето заготовки са по-голяма дебелина, указана на етикетчето. Ако комбинирате 2 хибрида от един тип, можете да извадите 3 комплекта чирени, да не говорим, че някои от вас вадят от 30мм по 2 чирена.
Хибриди от едно цяло дърво.
Хибриди съставени от множество парчета с различен цвят. Такова нещо никога не съм правил и не съм виждал някой да прави. Отделните парчета нямат следи от рязане с изключение на съвсем крайните.
Всички повърхности са естествени. Нарочно не съм намалял дебелината на трупчетата, за да ползвате целия размер ако ви трябва. Иначе в средата на заготовките дървото е много повече от това, което се вижда на повърхността. Очаквам да бъдат много много шарени. Показвам само едно трупче как изглежда отстрани за онагледяване.

Хибриди от едно цяло дърво.
Хибриди съставени от множество парчета с различен цвят. Такова нещо никога не съм правил и не съм виждал някой да прави. Отделните парчета нямат следи от рязане с изключение на съвсем крайните.