Кожарски инструменти
Модератори: Djigit, Rigor Mortis
Правила на форума
Във "Майсторски форум" се обсъждат занаяти, методи, технологии, материали, свързани с изработката на ножове.
Моля, преди да бъде зададен въпрос да се прегледат съществуващите теми. Функцията "Търсене" на форума може да Ви е от помощ!
Във "Майсторски форум" се обсъждат занаяти, методи, технологии, материали, свързани с изработката на ножове.
Моля, преди да бъде зададен въпрос да се прегледат съществуващите теми. Функцията "Търсене" на форума може да Ви е от помощ!
замби
Здравейте,
търся някой, който може да направи 2 замби с размери 14мм/2мм и 8мм/2мм. (ще се дупчи кожа с тях)
Изобщо всякаква информация на тема замби ще е супер, че се оказват голям кът правоъгалните.
Благодаря много.
търся някой, който може да направи 2 замби с размери 14мм/2мм и 8мм/2мм. (ще се дупчи кожа с тях)
Изобщо всякаква информация на тема замби ще е супер, че се оказват голям кът правоъгалните.
Благодаря много.
Re: замби
Я обясни по-подробно, че бая плоски замби правих за един сарач.Демек ги ползва за езика на каишките.
И аз се интересувам и от правоъгълни и от тея за коланите, тъй че Дидо, ако имаш снимки пусни.
Изделия от кожа. Камшици, бижута, калъфи, аксесоари...
Какво виждаш се определя от това колко знаеш.
Не, нямам снимки, пък и никога не съм предполагал, че ще има интерес.При нас по канийте не се ползват.Но като е тръгнало да кажа и какво друго съм правил за този приятел.
Правих един много подобен на полумесец за рязане на кожа, един друг , който се слага на едно метално и разбрах, че със него си изцепва различни по ширина каишки.После правих едно инструментче леко извито, и отпред разцепено като кози-крак.Със него пък си прави черти по кожата, което и за нас би вършило работа. Това нещо може да чертае права черта за мястото на шева.После ще се опитам да ги нарисувам.Обещаните снимки.

Правих един много подобен на полумесец за рязане на кожа, един друг , който се слага на едно метално и разбрах, че със него си изцепва различни по ширина каишки.После правих едно инструментче леко извито, и отпред разцепено като кози-крак.Със него пък си прави черти по кожата, което и за нас би вършило работа. Това нещо може да чертае права черта за мястото на шева.После ще се опитам да ги нарисувам.Обещаните снимки.

- RAZORBLADE
- Обратна връзка:
Трябва ти някой матричар или фрезист да ти направи заготовката от инструментална стомана. Фабрични едва ли ли могат да се намерят.
Акълът в главата идва бавно и болезнено. Много е вероятно въобще да не се появи. Тогава ти остава само болката..........
http://nikovknives.com/

http://nikovknives.com/

Хубави са. 

Ми чудни са
Дай да видим и цената и да се разберем
за поръчка евентуално

Дай да видим и цената и да се разберем
за поръчка евентуално

"На скеитборд не можеш да внимаваш,мой човек."Едно хлапе
Момчета цената на тези бе 8лв на парче, но на следващите ще бъде поне 12лв .Понеже тези ми са първите, които правя от-до малко подцених времето за изработване. Мисля, че цената е добра, пък и не искам да търгувам със занаята си.
Дидо,искаш или не трудът струва пари и това е факт
Мен лично цената ме устройва.

Мен лично цената ме устройва.
"На скеитборд не можеш да внимаваш,мой човек."Едно хлапе
Аз съм собственика на замбите. Страхотни са.
Препоръчвам Дидо, страхотен майстор и човек, много е точен, а комуникацията с него е удоволствие (което също е доста важно)
Мерси Дидо за майсторлъка!!!
Митака..
Препоръчвам Дидо, страхотен майстор и човек, много е точен, а комуникацията с него е удоволствие (което също е доста важно)
Мерси Дидо за майсторлъка!!!
Митака..
Много Благодаря. 

Колегите поръчали замбите, много моля да ми изпратят данните си на лични.

Надявам се да им харесат, но това ще кажат като ги видят.

Надявам се да им харесат, но това ще кажат като ги видят.
Получих си замбичките още в събота. Много съм доволен, както от качеството, така и от цената. Получих точно това, което поръчах. Благодаря Дидо.
Пак ще те търся, когато ми потрябва специфичен инструмент, който не се продава по нашите магазини.

Пак ще те търся, когато ми потрябва специфичен инструмент, който не се продава по нашите магазини.

Радвам се, че ти харесват.