Винаги може да се резнеМилен написа:Изключая пищова, всичко друго в този нож ми харесва. Теди, що не го донесе снощи бе щяхме да свалим поне една две мадами....

Модератори: Djigit, Rigor Mortis
Винаги може да се резнеМилен написа:Изключая пищова, всичко друго в този нож ми харесва. Теди, що не го донесе снощи бе щяхме да свалим поне една две мадами....
Ще е видиш на следващата сбирка ще направя едно показно.След празниците ще е сбирката,подсказах на LIONSIO че отдвавна не сме се събирали.bahur47 написа:Мен пък нещото което ме кефи най - много е точно двойния гард. Интересно ми е да видя тая мания с жичката на живо
..айде, таман ще съм в Бс по него време..Teodor написа: Ще е видиш на следващата сбирка ще направя едно показно.След празниците ще е сбирката,подсказах на LIONSIO че отдвавна не сме се събирали.
Ама дайте и снимков/видео материал, че и на мен ми стана интересно.Teodor написа:Ще е видиш на следващата сбирка ще направя едно показно.След празниците ще е сбирката,подсказах на LIONSIO че отдвавна не сме се събирали.bahur47 написа:Мен пък нещото което ме кефи най - много е точно двойния гард. Интересно ми е да видя тая мания с жичката на живо
Ееее бат сачмо ще се радваме да те видим,много време те нямашеsa4mo написа:..айде, таман ще съм в Бс по него време..Teodor написа: Ще е видиш на следващата сбирка ще направя едно показно.След празниците ще е сбирката,подсказах на LIONSIO че отдвавна не сме се събирали.
Ще гледаме да направим клипчеKirilVM написа:Ама дайте и снимков/видео материал, че и на мен ми стана интересно.Teodor написа:Ще е видиш на следващата сбирка ще направя едно показно.След празниците ще е сбирката,подсказах на LIONSIO че отдвавна не сме се събирали.bahur47 написа:Мен пък нещото което ме кефи най - много е точно двойния гард. Интересно ми е да видя тая мания с жичката на живо